Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Testimonials

"Al van kinds af aan veel last van eczeem in het gezicht. Een combinatie van rode, droge plekken en vellen of open en ontstoken wondjes.

Vooral rond de mond en ogen. Dit in combinatie met astma symptomen maakt behandeling lastig. In de reguliere geneeskunde veel corticosteroïden,

prednison en andere ontstekingsremmers voorgeschreven gekregen. De grote hoeveelheden waren slecht door het lichaam te verwerken en de huid

werd erger en verscheen ook op diversen plekken op het lichaam. 20 jaar geleden bij Erna van Dommelen terecht gekomen. Het gaat nu prima met me."

Vrouw, 37 jaar

Half september 2011 gebeurde er tijdens een voetbalwedstrijd iets vreemds. Tijdens de eerste helft kreeg ik steeds minder kracht en gevoel in mijn linkerbeen. Dit bleef het geval en werd zelfs erger, waardoor ik de wedstrijd niet kon afmaken. Ik merkte vervolgens tijdens trainingen dat dit elke keer terugkwam, wanneer ik aan het sporten was. Omdat dit steeds binnen een kwartier gebeurde, ben ik naar de huisarts gegaan. Die raadde mij aanvankelijk een rustperiode aan, maar omdat het na twee weken niet sporten nog steeds niet veranderd was, werd ik doorgestuurd naar een orthopeed in het Elkerliek ziekenhuis.

Deze dacht aan een hernia, maar de röntgenfoto’s en mri-scan die op zijn advies zijn gemaakt, gaven daar geen uitsluitsel over. Voor een second opinion ben ik vervolgens naar een rugspecialist in Nijmegen geweest. Hij kwam tot de conclusie dat het voor het verdere verloop van mijn leven, als ik nog jaren pijnvrij zou willen werken, beter was om helemaal te stoppen met voetballen of, beter nog, met sporten…

Omdat ik als fanatieke sporter erg geschrokken was en het moeilijk kon accepteren, heb ik contact opgenomen met Rugcentrum Helmond. Samen met een chiropractor aldaar is een behandelplan opgesteld om te proberen mijn hele rug soepeler te krijgen, zodat de probleemzone voor minder problemen zou zorgen. Door de behandelingen leek er af en toe wat vooruitgang in de situatie te zitten, maar verschillende malen kwam er een terugslag, juist wanneer ik weer actiever ging bewegen.

Toen ik eenmaal ten einde raad was en me erbij had neergelegd nooit meer normaal te kunnen sporten, kreeg ik een berichtje van Erna van Dommelen. We kenden elkaar al jaren, omdat ik in het verleden voetbaltrainer was geweest van twee van haar drie zoons. Ze vertelde mij dat ze mij van mijn klachten af kon helpen en mij weer aan het sporten zou krijgen en dat ze me daarom uitnodigde om een keer langs te komen. In eerste instantie kon ik dit natuurlijk moeilijk geloven, omdat ik al bij verschillende specialisten was geweest en tot op dat moment niemand een antwoord had.

Natuurlijk ben ik wel op haar uitnodiging ingegaan, want ze was mijn laatste hoop. Wat tijdens de eerste behandeling gebeurde, was al opmerkelijk. Ze hielp me in een paar minuten tijd van een oude schouderklacht af. Mijn rugklachten bleef ik echter houden, maar daar zou in de tweede behandeling verandering komen, zei ze.

Een week later ben ik dus teruggegaan en wat ik totaal niet meer voor mogelijk hield, gebeurde alsnog. De behandeling had effect en niet zo’n beetje ook! Ik voelde de pijn minder worden en mijn rug soepeler en na een advies over voeding en een kleine aanvulling daarop, ben ik met een heel prettig gevoel naar huis gegaan. Een dag later ben ik voor mezelf voor het eerst sinds anderhalf jaar weer gaan hardlopen en wat bleek? Ik kon weer sporten zonder dat mijn been na enige tijd uitviel! Ik ben vervolgens begonnen met het opnieuw opbouwen van mijn conditie en dit heeft geresulteerd in iets geweldigs: ik voetbal zelfs weer hele wedstrijden!"

Man, 25 jaar

Heb week in het ziekenhuis gelegen met een verlamd linker been met uitstralingen naar rechter been. Ruggenmergpunctie gehad, omdat het waarschijnlijk om een tekenbeet gaat. Kreeg een zware antibioticakuur via infuus.

Na een week nog geen enkele verbetering. In laboratorium is de kweek mislukt en moet nog een keer over. Ik hou het niet meer en mag op eigen risico naar huis, omdat de situatie alleen maar verslechterd en ik heb idee heb dat ik niet serieus genomen word. Heb zelf verpleegkundige opleiding gehad.

Ga naar Erna toe, na behandeling kan ik al na 10 min. weer lopen. Waarschijnlijk gestoken door een insect wat op landbouwgif heeft gezeten.

Gaat nog steeds prima met me en werk nog met veel plezier in de zorg."

Vrouw, 35 jaar