Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

3 Pijlers

1. Houding

Bio-energetisch rechtzetten, met behulp van infrarood en magneetveld- therapie. Als enige in Nederland werk ik met speciale focus crèmes die ontstoken haarvaatjes in de lymfeklieren en littekenstoornissen kan ontstoren. Met als resultaat dat de prikkeloverdracht van kop tot kont weer circuleert.

Zo komt het lichaam weer in natuurlijke balans en je gaat je direct weer beter voelen en blijven voelen.

2. Voeding

Gezonde, verse, pure en onbewerkte voeding is belangrijk voor je gezondheid, ook op de langere termijn. Toch is er elke dag een reactie tussen vandaag eten en hoe je je morgen voelt.

Goede, juiste voedingstoffen geeft je energie, meer ontspanning,en zo blijf je op gewicht.

3. Beweging

Gezond kunnen bewegen zonder pijn en compensatie gedrag, je dagelijkse doen en kunnen sporten.

Voor wie kan een advies van belang zijn?

Een advies kan van belang zijn voor zowel kinderen als volwassen. Een advies helpt ter verbetering van de gezondheid en de behandeling helpt voor klachten zoals:overgewicht, gewrichts- en spierproblemen, spijsverteringsproblemen, maagklachten, darmklachten, overgevoeligheid, huidproblemen, zwangerschap, stress, bloeddrukproblemen, hart en vaatziekten, chronische vermoeidheid, botontkalking, candida, orgaanfunctiestoornissen, coeliakie, diabetes, reuma, artritis, spierontstekingen, overgangsklachten, bronchitis/astma, ontstekingen, sportblessures, rugklachten en houdingsklachten.

Ook is het mogelijk om dieren te behandelen en voedingsadviezen te geven.